Üdvözöljük a PÁRKÁNYOK világában!


Műanyag párkány

A műanyag kiváló anyagtulajdonságai, mint például a hő- és fényállósság, a nedvességgel és a háztartásban szokásos tisztítószerekkel szembeni ellenállóképesség hosszú élettartamot biztosítanak. Az ablakpárkány a belső berendezés kialakításának szerves része, akár virágok vagy dísztárgyak elhelyezésére szolgál, akár egyszerűen csak az ablak dekoratív kiegészítője; stabilitását, tulajdonságait és formatervezését tekintve magas követelményeknek kell megfelelnie. Az általunk forgalmazott műanyag párkányok nagyon könnyen gondozhatóak, nem kényesek és gyorsan beépíthetők. Az ablakpárkány egyszerű vágással méretre szabható, ezáltal rugalmasan igazodik az egyéni beépítési körülményekhez új és felújított épületetk esetén egyaránt. Rendelhető fóliázott aranytölgy, mahagóni, dió és bükk színben is, passzolva a ablak színéhez.

Külső alumínium párkány

Alumínium párkányaink rendkívül hosszú élettartamúak, az időjárás viszontagságainak kiválóan ellenállnak, színüket és fényességüket tartósan megőrzik. Alapkivitelben fehér színben rendelhetőek, de gyárthatóak aranytölgy, mahagóni színekben is, passzolva az ablak színéhez.

Előnyök:
  • Minőségi alapanyagból készültek, időtálló darabok
  • Ellenállnak a nap káros sugarainak
  • Kedvező ár
  • Könnyen felszerelhető valamennyi nyílászáróra
  • Az ablak dekoratív kiegészítője lehet


  • Bemutatótermünkben (1154 Budapest, Szentmihályi út 132. emelet) megtekintheti kiállított műanyag beltéri és alumínium kültéri párkányainkat.