Üdvözöljük a MŰANYAG ABLAKOK világában!


Az általunk forgalmazott Brügmann-Salamander ablakok megnövelt beépítési mélységgel, szélesebb tok és nyílószárny mérettel, valamint 3mm-es profil falvastagsággal rendelkeznek. Lekerekített és karcsú formái, kiváló tulajdonságai és a széles színválaszték megfelel a legigényesebb vásárlók körében is. Így az 5, illetve 7 kamrás műanyag ablakok beépíthetők bármilyen külső homlokzathoz és egyfajta harmóniát képeznek. A megnövelt méretek, a nagyobb belső légkamrák és a vastagabb profil fal megnövelik a hőszigetelő képességet, ellenállóbbak az időjárás viszontagságaival szemben. A képen látható profil lekerekített formájával megfelel a mai kor igényeinek. Stabil, alacsony árképzése lehetővé teszi, hogy mindenki számára elérhető legyen.

Nálunk kedvező áron találhatja meg az Önnek megfelelő nyílászárót!Műszaki jellemzők:

- 73 mm beépítési mélység,
- 5, illetve 7 kamrás rendszer,
- ROTO NT (német) biztonsági vasalat,
- Biztonsági besorolás wk2,
- Hanggátlás 32dB-akár 49dB-ig!
- 3 mm vastag kamrafal, "A" kat.
- 2 vagy 3 rétegű üvegezéssel,
- Uf 1,3 W/m2K, Uw=1.2 2 rétegű üveggel - 0,94 W/m2K 3 rétegű üveggel!
- üvegezés 1.0 K- 0.6 K értékig 44mm-ig!

A 7 légkamrás profilok és a dupla tömítő réteg megakadályozza a hőhidak kialakulását és ideális hangszigetelést biztosít.

Maximális stabilitás: a nagyméretű merevítőacél garantálja a megbízható és tartós működést és a hosszú élettartamot, 30-40 év!

73 mm-es beépítési mélységével nem csak egyedülálló a maga osztályában, hanem ideális alapja a magas igényeket is kielégítő ablakok és ajtók különböző műszaki megoldásainak.